Hoe lang een kind achter beeldscherm

Bron: goodwp.com

De vraag of jonge kinderen wel of niet met een beeldscherm moeten opgroeien is een gepasseerd station. Kinderen van klein tot groot groeien op met meerdere beeldschermen in huis. Het is wel een goed idee om van tevoren duidelijke afspraken… Lees verder »

 

Perfecte spijkerbroek kopen

perfecte spijkerbroek en jeans met goede pasvorm kopen

Geen tijd om de goede jeans te passen en te kopen dan is dit een oplossing. Deze spijkerbroeken doen wonderen voor het vrouwenlichaam: de billen worden gelift en de buik gefflatteerd. En ze zitten nog eens heerlijk ook “My BestJeans”… Lees verder »

 

Tijdens zomervakantie huiselijk geweld melden

huiselijk geweld melden ook tijdens de zomervakantie

Als het warm weer is,  wordt er meer gedronken en families brengen meer tijd met elkaar door dan normaal. Dat kan tot irritaties leiden en daardoor kan het snel escaleren in een gezin. Voor betrokkenen en kinderen is het lastig om… Lees verder »

 

Online winkel met ook feestelijke kinderkleding

children salon kinderkleding is uniek en kan ook feestelijk

Het is moeilijk voor moeders om zich in te houden als ze door de Engelse winkel van childrensalon scrollen. Wat een keuze! Ook tref je hier veel gelegenheidskleding aan voor bijvoorbeeld communie, trouwerij, verkleedpartijen etc. Merken als Dior, Jottum, Cakewalk, Moschino,… Lees verder »

 

Leerzame puzzels vanaf 4 jaar

puzzel je lichaam

Kinderen puzzelen graag en het is nog goed voor hun ontwikkeling. Er zijn nu vier puzzels voor de allerkleinsten: Puzzel Je Lichaam Puzzel Benelux Puzzel Europa Puzzel De Wereld. Met deze puzzels verkennen kinderen spelenderwijs de wereld en het menselijk… Lees verder »

 

Welk speelgoed bij 1-2 jaar?

welk speelgoed  bij 1 en2 jaar

Vele moeders, maar ook opa’s en oma’s kennen het wel, je kindje is binnenkort jarig, Sinterklaas komt in het land of kerst wordt uitgebreid gevierd. Maar wat geef je nu aan een kindje van 1 jaar oud of bij 2… Lees verder »

 

Biologisch babyfood in supermarkten

100% biologische kindervoeding voor baby’s, dreumesen en peuters komt vanaf deze zomer (2014) te koop is in Nederland. In totaal twintig gezonde producten, van fruit smoothies tot complete, uitgebalanceerde maaltijden. Ella’s Kitchen is opgericht door Engelsman Paul Lindley. Als vader… Lees verder »

 

Mini bibliotheek om lezen te bevorderen

Kennen jullie de ‘kleine bibliotheek kast’, the little free library? Dat is een gratis mini bibliotheek in een kastje. Het bevat ongeveer 30 boeken die gratis worden uitgeleend. Het fenomeen is komen overwaaien van de Verenigde Staten om het lezen… Lees verder »

 

Schoolspullen die vrolijk en veilig zijn

Hip én veilig naar school, wie wil dat niet? Met deze school artikelen gaan kinderen graag naar school. Niet met saaie spullen, maar met schoolaccessoires met originele motieven en felle kleuren. Hip maar bovenal ook voor veilig. Met een bloemenslinger om je fietsstuur en… Lees verder »