Hoe zichtbaar zijn of worden op je werk

Bron: www.lodis.com

Door zo min mogelijk over je zwaktes en twijfels te praten, maar meer de nadruk te leggen op je expertise en geslaagde projecten, maak je een goede start om je zelf op het werk positief zichtbaar te maken. Uiteraard bereid je de… Lees verder »

 

Baby spullen gemaakt van natuurlijke materialen

year kindersloffen

Het jonge Rotterdamse merk ’Year’ ontwerpt alle producten zelf en in samenwerking met een sociaal buurtinitiatief vervaardigt zij bovendien alles in Nederland. De basis is altijd zuivere wol in combinatie met biologisch katoen. Baby spullen van natuurlijke materialen Er zijn handgemaakte slofjes en trappelzakken van eigen bodem. Daarnaast… Lees verder »

 

Tips kinderfeestje organiseren

Bron: walluminati.com

Het voordeel van een thema geven aan je feestje is dat je houvast voor versiering, traktaties en spelletjes. Leukekinderfeestjes en goed te organiseren zijn : spelletjes kinderfeestje speurtocht kinderfeestje knutselen kinderfeestje koken kinderfeestje TIPS Het advies voor het aantal kinderen… Lees verder »

 

Kleurplaten en kleuren als ontspanning

kleuren voor volwassenen

Kleuren is ook voor volwassenen. Want tegenwoordig zijn er zelfs speciale kleurboeken voor ons. De ultieme manier om even te relaxen…… als je geen concentratie hebt voor een goed boek. Mooie kleurboeken voor volwassenen kopen, doe je hier. Of je… Lees verder »

 

Hoe lang een kind achter beeldscherm

Bron: goodwp.com

De vraag of jonge kinderen wel of niet met een beeldscherm moeten opgroeien is een gepasseerd station. Kinderen van klein tot groot groeien op met meerdere beeldschermen in huis. Het is wel een goed idee om van tevoren duidelijke afspraken… Lees verder »

 

Perfecte spijkerbroek kopen

perfecte spijkerbroek en jeans met goede pasvorm kopen

Geen tijd om de goede jeans te passen en te kopen dan is dit een oplossing. Deze spijkerbroeken doen wonderen voor het vrouwenlichaam: de billen worden gelift en de buik gefflatteerd. En ze zitten nog eens heerlijk ook “My BestJeans”… Lees verder »

 

Online winkel met ook feestelijke kinderkleding

Het is moeilijk voor moeders om zich in te houden als ze door de Engelse winkel van childrensalon scrollen. Wat een keuze! Ook tref je hier veel gelegenheidskleding aan voor bijvoorbeeld communie, trouwerij, verkleedpartijen etc. Merken als Dior, Jottum, Cakewalk, Moschino,… Lees verder »

 

Leerzame puzzels vanaf 4 jaar

Kinderen puzzelen graag en het is nog goed voor hun ontwikkeling. Er zijn nu vier puzzels voor de allerkleinsten: Puzzel Je Lichaam Puzzel Benelux Puzzel Europa Puzzel De Wereld. Met deze puzzels verkennen kinderen spelenderwijs de wereld en het menselijk… Lees verder »

 

Welk speelgoed bij 1-2 jaar?

Vele moeders, maar ook opa’s en oma’s kennen het wel, je kindje is binnenkort jarig, Sinterklaas komt in het land of kerst wordt uitgebreid gevierd. Maar wat geef je nu aan een kindje van 1 jaar oud of bij 2… Lees verder »